Meghívó, Program, Jelentkezési lap

 

Meghívó

MAÚT25 Nemzetközi Tudományos Szimpózium
MAÚT25 International Scientific Symposium

Budapest, Hotel Gellért
2019. szeptember 17-18.

Az 1994-ben, akkor még Magyar Útügyi Társaság néven alapított MAÚT Magyar Út- és Vasútügyi Társaság a közúti és vasúti infrastruktúra érdekében egyesületi keretek között működő közhasznú szakmai szervezet, amely a műszaki szabályozásban érdekelt felek, személyek és intézmények tevékenységének összefogására és összehangolására jött létre. Társaságunk méltó módon, a szakma mértékadó szereplőivel együtt emlékezik meg a mögöttünk hagyott eredményes időszakról, egyben demonstrálni kívánva a közeljövő újabb kihívásaira való szakmai felkészültségét is.

A jubileumi évfordulóhoz kapcsolódva megrendezésre kerülő MAÚT25 Nemzetközi Tudományos Szimpózium fő célja a gyakorlat számára jól hasznosuló kutatás-fejlesztési irányok és megvalósult sikeres létesítmények bemutatása, az utak, vasutak, hidak/műtárgyak, és a vonatkozó technológiák területén.

A szimpóziumon a szakmagyakorlók széles köréből felkért neves külföldi és hazai kollégák fognak előadásokat tartani angol illetve magyar nyelven, szinkrontolmácsolással.

 

A részletes programtervezet és a jelentkezési lap itt letölthető.

 

Várjuk jubileumi nemzetközi rendezvényünkön!

 

©HorZso • 2015–2019. • v1.19.06.20.