A helyszíni hideg és meleg újrafelhasználási technológiák használatának kiterjesztése a 115 kN-os útrehabilitálásra

A második programot 2006. április 4-én, kedden 10 órakor tartottuk Budapesten, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem dísztermében.

A program szervezői a társaságon kívül a BME Innotech Kft., a Finn-Út Kft., az INRECO Hungary Kft., a KTE Közúti szakosztálya és az ORKA Kft.

Letölthető előadások:

Megnyitó: Az országos közúthálózat burkolatállapotai, a felújítások támasztotta technológiai igények (Simon Attila, UKIG)

1. előadás: A 11,5 tonnás útpályaszerkezet-rehabilitációs program első 1400 km-ének tervezés-előkészítéséből leszűrhető tapasztalatok, a javasolt felújítási technológiák (dr. Keleti Imre, ORKA Kft.) és dr. Pallós Imre (BME Innotech Kft.)

2. előadás: Aszfaltburkolatú utak felújításában a helyszíni meleg és hideg, valamint keverőtelepi hideg újrafelhasználási technológiákkal szerzett tapasztalatok a német úthálózaton (Dipl. Ing. Martin Diekmann, Wirtgen GmbH)

3. előadás: Helyszíni és keverőtelepi hideg újrafelhasználási módszerek alkalmazásának tapasztalatai az országos közutak mellékútjain (dr. Törőcsik Frigyes, Finn-Út Kft.)

4. előadás: Teljes pályaszerkezeti vastagságra kiterjedő helyszíni hideg újrafelhasználási technikák alkalmazása magyarországi mellékutakon és az aszfaltburkolati rétegek helyszíni meleg újrafelhasználási tapasztalatai a magyar főúthálózaton (Kubányi Zoltán, INRECO Hungary Kft.)

A KÖZÚT újság e témában megjelent írása letölthető

 

infoblokk

©HorZso • 2015–2020. • v1.20.01.10.